Krůtí nebo kuřecí řízečky

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Prsíčka rozdělit na 8 plátků, po obvodu naříznout a rozklepat, osolit, opepřit, pokapat citronovou šťávou a na 1/2 hodiny uložit do chladna. Rajčátka překrojit, cibuli pokrájet nadrobno. Na grilovací pánvi rozehřát olej a řízečky z obou stran opéct. Hotové vyndat a do vypečené šťávy dát na chvíli rajčátka (řeznou stranou dolů), řízky i rajčata uchovat teplé. Výpek přelít do kastrůlku, orestovat na něm cibuli, přilít rajčata z konzervy, krátce podusit a rozmixovat. Omáčku podle potřeby rozředit vývarem, dochutit solí, pepřem a cukrem. Nakonec vmíchat kapary.

Komentáře a dotazy…