Vepřový karibský kebab

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Marináda: 40 g cukru 20 g másla 400 ml vody 100 g cibule 2 lžíce octa 2 lžičky kari koření sůl chilli koření Nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme kari koření, pepř, vodu, ocet, sůl.Touto marinádou zalijeme cukr, který jsme nechali na suchém kastrůlku zhnědnout, a krátce povaříme.Ve vychladlém nálevu necháme přes noc marinovat maso a banány, vše nakrájené na kostky asi 3x3 cm velké.Marinované maso a ovoce střídavě napichujeme na jehlu a zvolna na oleji opékáme. Podáváme s vařenými brambory nebo různě upravenou rýží.

Komentáře a dotazy…