Vepřový guláš z papiňáku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Kostky nakrájeného masa naložíme do směsi gulášového koření,soli,a oleje,necháme přes noc odležet.Do papiňáku vložíme na olej drobně nakrájenou cibuli a naložené maso.Zprudka orestujeme,podlijeme vodou a dusíme asi 25 minut.Do většího hrnku nasypeme do půlky mouku,dolijeme vychladlou vyvařenou vodou z guláše a důkladně zamícháme.Vzniklou směsí zahustíme guláš a necháme jěště 15 minut povařit. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…