Vepřový guláš podle sonizny

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

1) Cibuli nakrájíme nahrubo a necháme ji hnědnout na oleji. Trvá to dlouho - občas ji podlejeme trochou vody, aby se nepřipalovala. Poté přidáme protlak. 2) Maso nakrájíme na kostky a přidáme k hnědé cibuli. 3) Zalijeme vodou, ochutíme vegetou či masoxem a vaříme do změknutí masa. 4) Přidáme česnek, hořčici a cukr a vaříme dalších 10 minut. 5) Můžeme zahustit jíškou, strouhaným chlebem či bramborem.

Komentáře a dotazy…