Vepřové maso v alobalu

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Z alobalu ustřihneme 2 větší obdélníky. Maso lehce naklepeme, žampióny a cibuli nakrájíme na plátky, brambory na kostičky. Alobal potřeme olejem rozložíme brambory, přidáme plátek masa potřený česnekem, osolený, okořeněný, posypeme houbami, lehce osolíme a nakonec dáme 2 plátky anglické a alobal dobře uzavřeme. Takto uděláme 2 balíčky, které dáme na suchý pekáček a dáme předehřáté trouby na 170°C asi na 25 minut. Pak alobal rozevřeme, posypeme sýrem a krátce zapečeme.

Komentáře a dotazy…