Vepřové maso pečené s bramborem a slaninou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Brambory očistíme, pořádně omyjeme a nakrájíme na plátky.Asi půl metru alobalu vložíme na plech, potřeme olejem a doprostřed rozložíme polovinu brambor.Osolíme je a poklademe plátky masa.Cibuli pokrájíme na kolečka a rozložíme na maso.Celý pokrm pokryjeme druhou polovinou brambor a plátky slaniny.Osolíme, posypeme sladkou paprikou a opepříme.Pokapeme zbytkem oleje a suroviny pořádně zabalíme.Předehřejeme troubu a maso pečeme asi 1 hodinu.Ke konci otevřeme alobal a dopečeme dorůžova.Můžeme servírovat s obalem. Podáváme s rajčatovým salátem.

Komentáře a dotazy…