Vepřové maso na pivě

Autor receptu: Martina (22 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na kostky, cibuli, celer a mrkev oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na sádle zprudka opečeme maso, vyndáme ho na mísu a na výpeku dozlatova orestujeme cibuli. K cibuli přidáme celer s mrkví a společně restujeme do zhnědnutí. Vložíme zpět maso a přidáme koření a cukr. Osolíme, zalijeme 200 ml piva a hrnkem vody. Za občasného míchání pod poklicí dusíme. Chléb zalijeme zbytkem piva a necháme rozmočit. Když je maso téměř měkké přimícháme chléb s pivem, přilijeme trochu vody a dusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…