Vepřová játra se švestkovou omáčkou

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Omáčka: 200 g čerstvých švestek 150 g sušených švestek 2 lžíce povidel 250 ml červeného vína cukr sůl mletá skořice máslo Očištěná játra nakrájíme na kostky, obalíme do plátků slaniny a napichujeme na jehlu střídavě se sušenými švestkami.Poté obalíme v drceném pepři a upečeme.Na másle opečeme švestky, přidáme povidla, červené víno a skořici.Krátce povaříme. Přidáme sušené švestky a dochutíme solí a cukrem. Podáváme s různě upravenou rýží nebo s bramborem.

Komentáře a dotazy…