Utopený gothaj

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Gothaj nakrájíme na kousky, okurky nakrájíme na plátky, stejně tak cibuli. Rohy necháme vcelku. Do většího hrnce nalijeme oset s vodou, přidáme sůl, cukr, koření a přivedeme k varu. Asi 5 minut povaříme, pak odstavíme z plamene a necháme úplně vychladnout. Do čistých sklenic vrstvíme salám, prokládáme cibulí, okurkami a beraními rohy. Vše zalijeme zchladlým octovým nálevem a sklenici uzavřeme. Necháme aspoň týden uležet. Podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…