Troubový guláš od Barunky

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Všechno smícháme dohromady dáme do zapékací mísy a zamícháme. Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku, kozí rohy nebo feferony. Mísu přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů. Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl (hovězí). Já peču hodinu a půl i vepřové. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ BĚHEM PEČENÍ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC NEČUMÍME DOVNITŘ :-D pozn.: pro normální 4 člennou rodinu stačí dělat s poloviční dávky a kozí rohy opravdu doporučuji :-)

Komentáře a dotazy…