Svíčkové řezy s višňovou omáčkou

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Česnek nasekáme a smícháme s vínem, bobkovým listem, tymiánem a koriandrem. Do této směsi vložíme svíčkovou a necháme odležet. Troubu předehřejeme na 150stupnu. Maso vyjmeme z marinády, osolíme. Na dvou lžících oleje je ze všech stran opečeme. Maso zabalíme do alobalu a pečeme ve vyhřáté troubě 40 minut. Oloupeme cibuli a očistíme řapíkatý celer. Obojí nakrájíme a na zbytku oleje podusíme. Vypeckované višně a marinádu přidáme k zelenině. Ochutíme solí a cukrem, přidáme šťávu k vepřovému masu. Omáčku vaříme na mírném ohni 20 minut. Mandle opražíme a přidáme do omáčky. Hotové maso nakrájíme a polijeme višňovou marinadou

Komentáře a dotazy…