Švédské zelné závitky

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Rýži vypereme, zalijeme vodou, přidáme kousek cibule, sůl a podusíme ji doměkka. Zelné listy spaříme, silné stonky seřízneme nebo naklepeme opatrně paličkou. Vepřové maso drobně nasekáme a opečeme na pánvi na oleji. K opečenému masu přidáme nakrájený pórek, papriku, kukuřici, chilli omáčku (nemusí být) a krátce podusíme. Odstavíme a promícháme s rýží. Podle chuti osolíme a opepříme. Zelné listy naplníme, stočíme a naskládáme do olejem vytřeného pekáčku. Potřeme olejem, podlijeme 4 lžícemi vody a zapečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…