Srnčí steak s mandlemi

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Srnčí maso očistíme, otřeme vlhkým ubrouskem, osolíme a okořeníme strouhaným muškátovým oříškem. Rozpálíme tuk a řízky v něm zprudka opečeme z každé strany asi 3 minuty. Vyjmeme je, dáme na předehřátou mísu a uchváváme teplé. Do výpeku přidáme smetanu, osolíme, opepříme a za stálého míchání povaříme asi 7 minut. Řízky rozdělíme na talíře,přelijeme omáčkou, posypeme mandlemi a podáváme s bramborovými kroketami, ozdobené kolečky ananasu a brusinkovým kompotem.

Komentáře a dotazy…