Špenátové rolky se sýrem dvou chutí

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Špenát podusíme na másle, dokud se tekutina úplně neodpaří. Necháme mírně vychladnout, pak vmícháme oba druhy sýra, špetku muškátového oříšku, sůl a pepř. Teď přilijemne rozšlehaná vejce a promícháme. Těstovinové obdélníky uvaříme v osolené vodě dle návodu, ale na etapy, aby se neslepily. Na uvařené těstoviny pak naneseme připravený špenát, zatočíme jako roládu, překrojíme je na půl a necháme v teple. Na pánev dáme nakrájenou zeleninu a bazalku. Za občasného míchání dusíme, dokud směs nezhoustne. Omáčku rozmixujeme nakonec ponorným mixerem, ochotíme solí, pepřem a bazalkou.

Komentáře a dotazy…