Špenátová s pistáciemi

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Omyjte a osušte špenát. V hrnci rozehřejte olivový olej a lehce v něm poduste cibuli. Přimíchejte česnek. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Přidejte špenát s koprem. Několik minut vařte nezakryté, až špenát zavadne. Dochuťte a rozmixujte. Nyní připravte smetanu se sýrem. Fetu rozmělněte na jemné drobty. Postupně přidávejte smetanu a šlehejte metlou, až bude nadýchaná. Polévku podávejte s kopečkem ochucené smetany, posypanou sekanými pistáciemi.

Komentáře a dotazy…