Smažený vepřový jazyk v sýrovo-pivním těstíčku a špenátovými listy

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Vařený jazyk nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Namáčíme je do hustého těsta připraveného z piva, sýra, zázvoru, vajec, soli a polohrubé mouky a v horkém oleji zvolna usmažíme dozlatova.Na pánvičce osmažíme nakrájenou cibulku, na plátky pokrájený česnek a rozpustíme kostku bylinky bazalka a tymián.Špenát smícháme s orestovanou mladou cibulkou a česnekovými plátky.

Komentáře a dotazy…