Slaná zemlbába

Autor receptu: Jerry13 (105 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
65× přidáno do oblíbených

Papriku očistíme a nakrájíme na kostičky. Sýr nastrouháme na jemném struhadle. Cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtky. Dno pekáčku poklademe kolečky gothajského salámu. Poté dáme plátky veky, které z vrchní strany pomažeme kečupem, posypeme nakrájenou paprikou a zasypeme sýrem. Nakonec první vrstvu zalijeme třemi rozmíchanými vajíčky smíchanými s grilovacím česnekovým kořením. Postup opakujeme ještě jednou, akorát místo papriky použijeme cherry rajčátka. Slanou zemlbábu pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 minut, dokud sýr na povrchu nezezlátne. Slaná zemlbába se hodí na večeři.

Komentáře a dotazy…