Škvarky z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Sádlo nebo bůček si nakrájíme na kostičky 1 cm x 1 cm a dáme do nádoby s hnětacími háky. Nádobu dáme do pekárny a zapneme na program MARMELÁDA. Po skončení programu slejeme vyškvařené sádlo - v nádobě necháme cca 2 polévkové lžíce. Nádobu vrátíme do pekárnu a zapneme znovu na program MARMELÁDA. Nyní škvarky už kontrolujeme - mě se zdály hotové cca po 30 minutách programu..... Škvarky nedoporučuji solit - zkracuje to jejich trvanlivost....... Osolte si je, až při konzumaci ;-)

Komentáře a dotazy…