Skopový valašský guláš

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Do vařící vody vložíme maso nasekané i s kostmi na větší kusy, přidáme divoké koření a uvaříme do poloměkka. Najemno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přimícháme sladkou papriku, rajčatový protlak a smícháme s vařeným masem. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, brambory, sekané feferonky, třený česnek a majoránku. Uvaříme doměkka, podléváme tak, aby měl guláš konzistenci mírně zahoustlé polévky. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…