Silný kuřecí vývar

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Skelety spaříme horkou vodou a scedíme. Zeleninu očistíme, nakrájíme na 2 cm velké kousky a spolu s kostmi a česnekem vložíme do 2,4l studené vody. Přidáme koření a pozvolna vaříme 2 hodiny. Pěnu, která se tvoří na povrchu, sbíráme naběračkou. Nakonec vývar dochutíme solí a pepřem a scedíme přes jemný cedník. Vývar rozdělíme do misek a přidáme drcený barevný pepř. Silný kuřecí vývar oživí plněné palačinkové roládičky.

Komentáře a dotazy…