Segedínský guláš z kýty

Autor receptu: Juana (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Omyté a očištěné maso nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Na horkém sádle osmažíme cibuli, přidáme maso, koření a ze všech stran opečeme. Přidáme kmín, podlijeme vodou s dusíme 30 minut. Opět přilijeme trochu vody a přisypeme zcezené kysané zelí a segedín dále dusíme, dokud zelí i maso nezměkne. Segedínský guláš zahustíme jíškou usmaženou z másla a hladké mouky, promícháme a povaříme. Nakonec vmícháme smetanu, chvilku povaříme a můžeme podávat. Segedínský guláš z kýty je nejlepší s přílohou jako je houskový knedlík, případně těstoviny.

Komentáře a dotazy…