Maďarské kuře

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Řízky naklepeme, osolíme, poprášíme moukou, na rozpáleném sádle lehce osmažíme a narovnáme je na dno zapékací mísy nebo pekáčku. V pánvi na zbytku sádla osmažíme cibulku, vmícháme papriku, podlijeme vodou nebo vývarem a povaříme. Směsí zalijeme kuře a krátce dusíme. Po chvíli přidáme lečo a dusíme tak dlouho, až je maso měkké. Nakonec vmícháme ve smetaně rozšlehanou mouku a necháme už jen přejít varem. Podáváme s jemným knedlíkem nebo rýží.

Komentáře a dotazy…