Segedínský guláš speciál

Autor receptu: pskrob (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Na sádle nebo oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené maso, osmahneme a necháme zatáhnout, přisypeme papriku, okořeníme a přidáme nakrájená rajčata. Podlijeme vývarem a dusíme. Když je maso skoro měkké přidáme sáček pokrájeného kysaného zelí s trochou láku. Dusíme ještě tak dlouho, až je zelí i maso měkké. Před dokončením vmícháme smetanu rozmíchanou s trochou mouky a ještě chvíli povaříme.Na závěr dochutíme česnekem, medem nebo lákem ze zelía již nevaříme.

Komentáře a dotazy…