Segedínský guláš dle mamky

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji v hrnci na oleji do růžova. Přidáme mletou papriku, promícháme a zalijeme trochou vody. Do cibulového základu dáme maso, kmín a osolíme. Přilijeme část vývaru, zakryjeme poklicí a dusíme, až je maso poloměkké. Podléváme vodou nebo vývarem. Pak přidáme pokrájené zelí a opět dusíme do měkka. Nakonec guláš zahustíme jíškou, necháme povařit a zjemníme smetanou.

Komentáře a dotazy…