Segedínské vepřové kotlety

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Maso z kotlet asi do poloviny odřízneme od kosti, po obvodu nařízneme, lehce! naklepeme a na rozehřátém sádle po obou stranách zprudka opečeme. Opečené odložíme na nahřátý talíř. Na zbylém tuku osmáhneme nadrobno nakrájenou cibulku, vmícháme mlet.papriku a lehce osmáhneme. Přidáme kotlety, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme. K poloměkkým kotletám přidáme česnek utřený se solí, drcený kmín, nakrájené zelí a dodusíme.Nakonec zalijeme kysanou smetanou v které jsme rozkvedlali mouku, dosolíme a ještě povaříme. Podáváme s knedlíkem, nebo vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…