Rychlá rybízová buchta

Autor receptu: dagos (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • rybíz
  • 250 g cukr moučka
  • 250 g mouka hladká
  • 250 g mouka hrubá
  • 1 kus cukr vanilkový
  • 1 kus prášek do pečiva
  • 2 kusy vejce
  • 150 ml olej
  • 300 ml mléko

Obě mouky promícháme dohromady a pak promícháme s práškem do pečiva. Přidáme ostatní suroviny a důkladně vyšleháme. Plech vymažeme, vysypeme moukou a nalijeme na něj těsto. Ovoce omyjeme a poklademe na těsto na plechu. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova při střední teplotě. Místo rybízu můžeme použít i jiné ovoce (čerstvé, kompotované nebo i mražené).

Komentáře a dotazy…