Rychlá buchta z kefíru nebo kyšky

Autor receptu: slava (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
200× přidáno do oblíbených

Do mísy dáme vejce, přidáme cukr, kakao a rozšleháme. Přilijeme olej, kefír nebo kyšku a dobře rozšleháme. Zašleháme mouky smíchané s práškem do pečiva, nalijeme na plech vymazaný a vysypaný polohrubou moukou a na 180°C upečeme dočervena,vychladlou pocukrujeme. Někdy pokladu buchtu ovocem - kompot třešně, dýně, hrušky. Můžeme taky polít citrónovou nebo čokoládovou polevou, kterou koupíme a připravíme podle návodu na sáčku nebo si uděláme svou oblíbenou.

Komentáře a dotazy…