Rybí vývar s bílým vínem

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 kus hlavy a 1 kus ocasní porce kapra kapr
  • 2 špetky pepř
  • 1 dl bílé víno
  • 1 ks cibule
  • 1 ks mrkev
  • žemle , 1 1/2 ks
  • 1 ks petržel

Očištěnou hlavu zbavíme žáber opláchneme a přidáme porci kapra . Poté přidáme očištěnou zeleninu a koření. Všechno zalijeme vodou osolíme a přivedeme do varu . Vaříme mírným ohni dokud maso nezměkne . Polévku přecedíme z kapra obereme maso vykostíme je pokrájíme na menší kousky . Přidáme zpátky do polévky a přilijeme bílé víno a vaříme nakonec podáváme a posypeme žemlovými hranolky .

Komentáře a dotazy…