Rybí filé v sýrové omáčce

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Rozmrazené rybí filé nakrájíme na plátky, opepříme, osolíme it na polovině dávky másla a oleje po obou stranách opečeme dozlatova. Na zbývajícím másle a oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Zalijeme ji smetanou, přidáme hořčici, pivo. strouhaný sýr a na mírném ohni zvolna připravíme hustou pikantní omáčku. Před podáváním ji ochutíme citrónovou šťávou. Opečené filé rozdělíme na talíře a přelijeme omáčkou. Pokrm podáváme s dušenou zeleninovou směsí.

Komentáře a dotazy…