Rohlíková pizza

Autor receptu: Bobina (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Rohlíky nakrájíme na kostičky, smícháme mléko, vejce, sůl a trochu pepře a nalejeme na rohlíky a promícháme. Já promíchávala ručně, aby se rohlíky nacucaly do mléka a vytvořilo se těsto jako hustší nádivka. Pokud je to dost řídké, přisypeme trochu strouhanky. Koláčovou formu jsem vyložila pečícím papírem a těsto jsem rozprostřela ručně pěkně do formy. Dáme do trouby na 10 minut. Když formu vyndáme, těsto by mělo být pevné, poznáme to, když prstem zkusíme, ale těch 10 minut na zapečení stačí. Po vytažení z trouby potřeme pizzu kečupem smíchaným s kapkou oleje, stroužkem česneku a bylinkami, co máte rádi, já dala bazalku. Kečup jsem i přisladila lžičkou cukru, aby nebyl tak trpký. A na vrch dáme všechno, co máte rádi. Salámy co najdeme v lednici, já dala i kousky hermelínu, červenou kapii, zelenou cibulku, plátkový sýr, prostě co doma máte nebo si koupíte Pečeme dalších 15-20 minut.

Komentáře a dotazy…