Rizoto z kuřete na víně

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Kuře vykostíme a nakrájíme na menší kousky.Kosti a vnitřnosti zalijeme osolenou vodou, přidáme zeleninu a uvaříme . Opranou rýži osmahneme na polovině másla, přidáme kousek cibule a dusíme, až je skoro měkká. Zbylou cibuli osmažíme na másle a slanině, přidáme kuře, povařené vnitřnosti, podlijeme trochou polévky, vínem a dusíme, až je maso měkké. Pak vmícháme rýži, přidáme kečup a prohřáté rizoto sypeme na talíři strouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…