Recept Vepřová krkovička po starodávnu

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Nejdříve si nakrájíme vykostěnou vepřovou krkovičku na kostky a vložíme do misky. Přidáme na jemno nasekané bylinky, osolíme, přisypeme nadrobno nakrájený čerstvý zázvor, prolisovaný česnek a vše si zalijeme pivem. Dáme do ledničky na 2-4 hodiny odležet. Rozehřejeme si sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibulku. Poté přidáme odležené maso a dusíme ve vlastní šťávě doměkka. Vepřová krkovička po starodávnu se podává s pečeným či vařeným bramborem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…