Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Uzené maso s křenovou omáčkou

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzenou krkovici uvaříme ve vodě, kterou lehce osolíme. Zatímco se maso vaří, připravíme si houskové knedlíky. Do rozehřátého tuku dáme hladkou mouku a vyrobíme si světlou jíšku, do které přimícháme jemně nastrouhaný křen a sůl a podlijeme vývarem z uzeného masa. Krátce omáčku povaříme, dokud nezhoustne, a nakonec přimícháme kysanou smetanu. Uvařené maso nakrájíme na plátky, přelijeme omáčkou a podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!