Recept Pstruh se švestkami

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Čtyři velké pstruhy důkladně opláchneme, osušíme a osolíme uvnitř i na povrchu. Ještě okořeníme mletým bílým pepřem, břišní dutinu naplníme plátky anglické slaniny a sušenými švestkami. Vypeckované sušené švestky jsme si předem naplnili oloupanými mandlemi. Alobal potřeme olejem a každého pstruha zvlášť do alobalu zabalíme. Položíme na předem rozehřátý gril a pečeme z obou stran. Pstruh se švestkami se podává s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…