Recept Pikantní čínské nudle s mletým masem

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pšeničné čínské nudle uvaříme podle receptu na obalu a mezitím se vrhneme na zbytek. Na pánvi s rozehřátým olejem osmahneme na kostičky nakrájený řapíkatý celer. Poté ho vyjmeme a osmahneme mleté maso. Celer po chvílí vrátíme a opékáme s masem. Dále zakápneme sójovou omáčkou, worcesterskou omáčkou, přidáme zázvor, lžíci plnotučné hořčice a podle chuti osolíme. Nakonec přisypeme hotové nudle a krátce prohřejeme. Pikantní čínské nudle s mletým masem podáváme v hlubších miskách. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…