Recept Hovězí ragú

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Nejdříve si zkaramelizujeme cukr dozlatova na rozehřátém oleji, přidáme nakrájenou cibulku nadrobno a osmahneme. Potom dáme na pánev na kostky nakrájené maso, krátce osmahneme, osolíme a podlijeme částí připraveného vína. Dusíme téměř doměkka a podle potřeby podléváme vodou. Nakrájíme si mezitím kořenovou zeleninu na plátky a přidáme k masu. Po chvíli dušení zahustíme světlou jíškou z másla a mouky. Pak přilijeme zbytek vína a dusíme doměkka. Podáváme s noky či rýží. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…