Recept Gulášová polévka

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Jako první krok orestujeme najemno nakrájenou cibuli na oleji nebo sádle. Přidáme na stejně velké kostky pokrájené maso, které osmahneme dohněda. Poprášíme mletou sladkou paprikou, osolíme, opepříme a podlijeme trochou vody. Takto maso dusíme doměkka. Potom do hrnce přidáme oloupané a nakrájené brambory, utřený nebo prolisovaný česnek a dolijeme vařící vodou. Ještě krátce povaříme a nakonec gulášovou polévku zahustíme moukou, kterou rozmícháme v troše vody. Gulášová polévka může být podávána s chlebem.

Komentáře a dotazy…