Recept Cibulovo-hořčičná omáčka

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Smažená cibule na hořčici je výborná jako doplněk k různě upravovaným masům. Cibule si oloupeme, nastrouháme nahrubo a osmažíme na másle. Poté podlijeme bílým vínem a až jej vydusíme, zaprášíme hladkou moukou. Poté zalijeme 100 ml zeleninového vývaru smíchaného s hořčicí. Důkladně rozmícháme a dusíme pod pokličkou asi tak 10 minut doměkka. Podle potřeby ještě podléváme zbytkem vývaru. Nakonec osolíme a dusíme tak, aby omáčka zhoustla. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…