Recept Chalupářské jehly

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Nejprve si nakrájíme vepřovou a jehněčí kýtu na menší plátky, zlehka naklepeme, zalijeme olejem, osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Poté necháme 3-4 hodiny odležet. Po odležení střídavě na jehlu - plátky masa, slaniny, brambor, klobásy, cibule a paprik. Předehřejeme si gril a jehly na něj položíme. Pomalu grilujeme doměkka. Chalupářské jehly podáváme s čerstvým pečivem, sterilovanou zeleninou nebo čerstvým zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…