Ražničí s křenovou hořčicí

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Maso mírně naklepeme a nakrájíme na kousky asi 2x2 cm. Z oleje, hořčice, rozetřeného česneku a provensálského koření umícháme marinádu, do které vložíme kousky masa a necháme aspoň 2 hodiny odležet. Cibulku nakrájíme na cca 2 cm kousky, slaninu na čtverečky. Pak napichujeme v pořadí maso, cibule, slanina. Špízy vložíme do pekáčku, pak teprve osolíme a opepříme. Misku s marinádou vypláchneme menším množstvím vody a zalejeme jí špízy. Během pečení obracíme a podléváme výpekem. Podáváme s opečeným bramborem, cibulí a kopečkem křenové hořčice.

Komentáře a dotazy…