Primátorské roštěnky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme,opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce několik hodin odležet (nejlépe přes noc). Před přípravou je osolíme,opět potřeme olejem a opečeme po obou stranách na grilu (nebo na pánvi na oleji) tak, aby byly uvnitř růžové. Opečené roštěnky přeložíme na talíře, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme majonézou promíchanou s jogurtem, cukrem, velmi drobně pokrájenou kapií a vínem. Podáváme s vařenými brambory nebo americkými brambory nebo se smaženými hranolky. Jako další přílohu můžeme podávat zeleninový salát nebo zeleninovou oblohu.

Komentáře a dotazy…