Pohankové palačinky Táni Fischerové

Autor receptu: Majk (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Těsto na palačinky: V míse smícháme vejce, mléko, pohankovou mouku a přidáme špetku soli. Rozpálíme pánev s "kapkou" oleje, nalijeme na ní těsto(tloušťku zvolte dle libosti), až se zatáhnou okraje, palačinku otočíme a dopečeme z druhé strany. Špenátová náplň: Omytý a nasekaný čerstvý špenát podusíme na krátce osmahnuté cibuli. Přidáme na tenké plátky nakrájený česnek. Opečené palačinky naplníme špenátovou náplní a čerstvým kozím sýrem nakrájeným na malé kostičky Zabalíme a teple servírujeme, případně je možné je mírně zapéct v troubě, ale tak, aby se nevysušily.

Komentáře a dotazy…