Plněný bůček

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Do masa vyřízneme opatrně velkou kapsu. Rohlíky nakrájíme na kostičky a mírně je zvlhčíme mlékem, přidáme umleté maso, špetku muškátového květu, nasekanou petrželku, vejce rozmíchaná se solí a pepřem - promícháme (je-li hmota řídká, podle potřeby zahustíme strouhankou). Nádivkou naplníme maso, otvor zašijeme nebo zajistíme jehlami, povrch nařízneme do čtverečků, osolíme, posypeme kmínem, vložíme na pekáč, podlijeme a upečeme. Během pečení přeléváme vypečeou šťávou a podle potřeby podléváme.

Komentáře a dotazy…