Plněné žampióny mletým masem

Autor receptu: tynkkatynusee.kollarova (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Čím větší kloboučky, tím méně budete mít práce. Žampiony oloupeme, očistíme a odřízneme nožky. Cibulku nakrájíme nadrobno, stroužky česneku prolisujeme. V misce smícháme mleté maso, cibulku, česnek, všechny nasekané nohy od žampionů a vejce. Dochutíme solí, pepřem (můžeme přidat trochu podravky). Směsí plníme kloboučky žampionů, posypeme sýrem (dle chuti- eidamem), vlžíme do olejem vymazaného pekáče a mírně podlijeme vodou. Pečeme v předehřáté troubě cca 30min. Podáváme s čerstvou zeleninou, bramborovou kaší, salátem nebo s pečivem.

Komentáře a dotazy…