Pivovarské ražničí

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Vepřovou panenku nakrájíme na plátky,osolíme je a opepříme.Játra nakrájíme na větší kousky a pokapeme worchesterovou omáčkou.Jednu cibuli a klobásu nakrájíme na kolečka,slaninu na menší čtverečky.Jednu papriku rozkrájíme na širší proužky.Na grilovací jehly nebo špejle napichujeme střídavě maso,cibulikousky jater,slaninu paprikovou klobásu.Na pánvi rozehřejeme olej a špízy na něm ze všech stran opečeme.Můžeme je také opéct na grilu.Ke špízům si připravíme omáčku"Na oleji osmahneme nadrobno nasekanou cibulku a papriku nakrájenou na nudličky a zalijeme pivem a kečupem.Dochutíme solí a pepřem.Hotové ražničí přrlijeme horkou omáčkou.Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…