Pivní gulášek s chlebem

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Sádlo rozpálíme, mezitím si nakrájíme cibuli na kostičky. Cibuli smažíme dozlatova. Po té přidáme maso, necháme ho podusit. Ke změklému masu přidáme kostku masoxu, zalijeme pivem, dolijeme dle potřeby vodou (u mě cca půl skleničky vody). Dochutíme majoránkou, kmínem, solí, pepřem, česnekem a sladkou paprikou. Po dochucení zahustíme hladkou moukou případně jíškou. Povaříme a podáváme s čerstvým chlebem. Tip: Pro pikantnější chuť jsem přidala vyuzenou klobásu, která gulášek krásně provoněla a dodala mu výbornou chuť.

Komentáře a dotazy…