Pikantní krůtí stehýnko.

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. V pánvi se rozehřejeme olej přidáme cibuli a necháme restovat. Do orestované cibule přidáme česnek a nakrájenou chilli papričku a ještě chvilku restujeme. Přidáme maso a zprudka ho opečeme, aby se zatahlo. Maso ochutíme Feferonkovým krémem, chilli omáčkou, kečupem, solí a pepřem. Podlijeme vývarem a dusíme dokud není maso měkké. K měkkému maso přidáme nakrájený řapíkatý celer, papriku a sušená rajčata necháme ještě asi 3-5 min. dusit. Podle chuti ještě dosolíme, dopepříme a podáváme. Poznámka U nás byla bramborová kaše, může být i s chlebem. Kdo nemá rád moc pálivé jídlo tak si ho ochutí podle své chuti.

Komentáře a dotazy…