Pěna z bílé čokolády s třešněmi

Autor receptu: petra22 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Třešně krátce povařte s 10 g cukru. Žloutky se zbytkem cukru vyšlehejte nad horkou vodní lázní. Přimíchejte rozpuštěnou čokoládu a šlehačku. Na závěr pomalu přimíchejte tuhý sníh z bílků a dejte směs na cca 2 hodiny chladit do lednice. Třešňovou směs nalijte do poháru a na ni cukrářským sáčkem naneste čokoládovou pěnu; můžete ji ještě rozdělit dalším patrem třešní. Třešničku také stylově umístěte na úplnou špičku poháru.

Komentáře a dotazy…