Francouzská čokoládová pěna s jahodami

Autor receptu: Ajdyna (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Dáme si rozpustit čokoládu s máslem do vodí lázně. Do rozpuštěné čokolády přidáme trošku vody. Bílky rozšleháme na sníh a přidáme čokoládu se žloutky a cukrem.Vše vyšleháme do pěny a přimícháme kousky nakrájených jahod. Nalijeme do skleniček nebo poháru a necháme ztuhnout v ledničce asi 30 minut až hodinu.Směs by měla vystačit na dvě porce(do dvou skleniček). Recept jsem někde četla a upravila podle svého tak vám přeji dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…