Pečený bůček s kořením

Autor receptu: dajul (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Bůček vykostíme, kůži odkrajeme a nakrájíme na plátky asi 1,5 cm silné. Osolíme podle chuti a naskládáme do pekáče. Posypeme nakrájenou cibulí, plátky česneku ( můžeme dát i čerstvý ) posypeme kořením a podlijeme vodou. Kosti i kůži přidáme k masu, přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka a dočervena. Během pečení obrátíme a podlejeme troškou vody, pokud se vypařila.

Komentáře a dotazy…